Utbilda dig till en expert inom LCHF.


skrivet den 01 jul av Christoffer, klockan:00:02

LCHF - eller Low Calorie High Fat - är ett snabbt växande koncept inom hälsovärlden. Den går ut på att äta rikliga mängder av nyttiga fetter från till exempel bönor eller fisk och proteiner från smala proteiner såsom till exempel ägg, bönor, kalkon och kyckling. Du ska med denna diet avstå från stärkelse från bröd, ris, potatis och pasta eftersom dessa höjer blodsockernivån i din kropp och då samtidigt får dig att vilja äta mer inom kort tid. Istället ska du fylla på rikligt med just nyttiga fetter och proteiner och grönsaker - helst från kravställda produkter så de saknar onaturligt innehåll.

Denna diet har blivit något av en boom inom den något äldre generationen och många böcker och andra medier finns att köpa och beställa både online och per post för att ge dig mer information, inspiration och recept inom detta koncept. Att utbilda dig till en LCHF-specialist är något som du kanske ska tänka om du redan har grunder inom dietens värld. En utbildning i LCHF ger dig en bra grund att stå på som du sedan kan komplettera till dina dietistkunskaper som redan existerar.

LCHF tror jag kommer stå sig bättre än andra populära dieter som genom åren har vuxit fram (ta GI-metoden och Atikins dieten som två exempel) eftersom den baserar sig på samma principer men låter dig njuta av mer sorters god mat. Detta tillsammans med en vardaglig rutin av motion kommer få dig att tappa vikt stadigt och på ett naturligt och nyttigt sätt, utan komplikationer av värdebrister som andra dieter ger dig! Utnyttja en utbildning i LCHF redan nu!

Christoffer

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed